Min baggrund

som har gjort, at jeg er lige netop mig
Min vision

Et grønt, tolerant og kreativt samfund.

Jeg ser for mig byer fulde af blomster og planter langs vejene. Folk er aktive i både for- og baghave. Snakken går over hækken. Bierne summer og fuglene har masser af steder at finde ly og føde. Af jorden høstes sunde friske grønsager. Ikke kun private haver sprudler af liv. Det gør også de offentlige grønne områder, så alle har muligheden for at få fingrene i jorden.

Folk har balance mellem arbejdsliv, familieliv og deres passion. Tid, samvær og nærvær prioriteres højere end nye ting til hjemmet.

Vi tager aktiv del i samfundet. Vi er hjælpsomme, iderige og finder på nye grønne løsninger. Vi bruger ikke flere af naturens ressourcer, end vi selv også tilfører hvert år. Vi er flittige til at genbruge. Vi er tolerante over for forskellige måder at leve på.

Min mission

Jeg tror kærlighed er vejen frem. Ved at dyrke kærlighed til os selv, finde vores indre ro, lytte til hjertet og intuitionen kan vi udvikle os. Ved at booste vores selvværd og selvtillid kan vi skabe selvstændigt og sammen med andre. Ved at mærke vores krop og følelser og acceptere, at alle vores følelser er med til at hjælpe os, kan vi skabe et godt fundament for at hvile i os selv og derved skabe og manifestere det liv, vi ønsker os.

Ved online forløb, 1:1 forløb og ved min daglige omgang med mennesker live og online vil jeg inspirere, guide og støtte dem i processen med at elske sig selv, elske sin omverden og derved hjælpe til at hver enkelt vokser og udvikler sig så de stråler med deres indre lys.

Jeg vil bruge haven, som det sted vi grounder og får kontakt til os selv og Moder Jord. Et sted man kan få jordforbindelse og stresse af i en arbejdsdag. Hvor man kan følge årstiderne og samarbejde med naturen.

Min familie, min opvækst, mine venner og så disse fire spor har sammen gjort mig til den, jeg er i dag. Alle fire spor samler jeg sammen til min personlige virksomhed, som jeg deler her på Den kærlige have.

Kreativitet og æstetik

Selvudvikling og samfundsengagement

Økologi og bæredygtighed

Balance i hverdagen

Kreativitet og æstetik
For 25 år siden gjorde jeg mig mine første kunstneriske erfaringer på et keramik hold i ungdomsskolen, og en overgang troede jeg, at jeg skulle være keramiker. I slut 90’erne uddannede jeg mig til voksenunderviser i billedkunst og formgivning. Foruden keramikken har jeg igennem årene kastet mig over både akvarel- og akryl-maleri. Jeg elsker at arbejde med farver og strukturer, og igennem flere år strikkede og syede jeg meget. Det er en kreativ udtryksform som man let kan gå til og fra, når man også har et arbejde at passe. Jeg er taknemmelig for at have kamera i telefonen, så er det altid lige i lommen til at fange et smukt motiv. Foruden fotografering har det i de senere år været i haven, jeg virkelig har udfoldet mine kunstneriske evner. I fem år har jeg skrevet bloggen Find inspiration
Økologi og bæredygtighed
Som teenager mindes jeg, at vi købte regnskovscertifikater, så man reddede en lille bid regnskov fra at blive fældet. Jeg havde også part i en pukkelhval, som hed Tommy. Jeg syntes, at det var forfærdeligt sådan som menneskets grådighed kunne true med at udrydde vores fantastiske natur. Nu er jeg medlem af Landsforeningen Praktisk Økologi og synes, at det er en selvfølge at dyrke haven økologisk. Matematik og kemi er altid faldet mig let, det var sjovt at analysere og løse opgaver. I gymnasiet troede jeg, at jeg skulle være biolog og havde derfor biologi på højt niveau. Det var fascinerende at lære om økosystemer – hvordan alt hænger sammen. I de senere år er jeg begyndt at se naturen ikke kun fra en naturvidenskabelig vinkel, men også fra en spirituel vinkel. Naturen som en stor kraft – Moder Jord, kan vi passende kalde hende.
Selvudvikling og samfund
Jeg har lige fra barnsben været aktiv spejder. Det har styrket min ansvarsfølelse, styrket min iværksættermentalitet og min selvtillid, så jeg ved, jeg kan alt, hvad jeg sætter mig for. Jeg har lavet kulturprojekter i det offentlige rum og læst flere fag blandt andet innovation og eventledelse på diplomuddannelsen Leisure Management. Jeg har i størstedelen af mit liv beskæftiget mig med selvudvikling. Især efter jeg i 2007 blev ramt af en depression, har jeg arbejdet bevidst med at aflæse og acceptere følelser og opbygge mit selvværd. Jeg synes, at det er fascinerende, hvordan forskellige faktorer får os til at gøre, som vi gør. Jeg har deltaget i forskellige udviklingsforløb, senest ni måneders Mastery i Feminine Power og er nu i gang med at blive instruktør i mindfulness.
boost dit selvværd med nærvær i haven
Balance i hverdagen
Tilbage i 2008 var jeg et års tid sygemeldt med en depression efter en længere periode med stress. Jeg lagde alt for sent mærke til hvor stresset jeg var. Jeg elskede mit arbejde og en kombination af at presse mig selv for meget og ikke føle en tilsvarende opbakning fra arbejdspladsen gjorde, at jeg endte med en depression. En hård omgang der dog gav mig meget god indsigt efterfølgende. Indsigt i, at jeg vil have en hverdag i balance, med tid til alle de ting, der er vigtige for mig. Jeg har oplevet, hvor meget haven har giver mig i denne proces. Og da jeg vendte tilbage til arbejdsmarkedet igen var jeg opmærksom på at bruge min have aktivt. At gå en runde dagligt. Jeg får ro og energi. Jeg har virkelig lært, hvor vigtigt det er at grounde, som jeg gør i min have.
Kærlighed til dig og din have

Den kærlige have

Marlena Munch
Nature Mastery Abundance Harmony
Stubbekøbingvej 28C
4800 Nykøbing F
info@denkaerligehave.dk
CVR: 35794395

 

 

 

Praktisk til dine køb

 

Denne side anvender cookies til at gøre dit besøg bedre, samt til at indsamle data til statistikker. Læs mere her

Indstillingerne for cookies på denne side er sat til at ''tillade cookies'' for at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge denne side uden at ændre dine cookie instillinger eller hvis du trykker ''Accepter'' nedenunder, tillader du vores brug af cookies. Du kan altid deaktivere cookies under dine browser indstillinger.

Luk