I denne uge holder jeg et online foredrag – webinar- to gange:
Onsdag d. 23. november kl. 14-15 og torsdag d. 24. november kl 20-21

Har du lyst til at høre mine 7 vigtige trin til mere FLOW?  så tilmeld dig her ved dette link

Er du kontrollerende?

Formegentlig vil du svare nej, for jeg tror ikke mange af os, ser os selv som kontrollerende.

Jeg har aldrig set mig selv som kontrollerende. Jeg ser mig som et åbent og nysgerrigt væsen.

Dog har jeg i min udviklingsrejse fundet ud af at jeg på rigtig mange punkter har været kontrollerende.

Er du analyserende? Og tænker dig frem til resultater og beslutninger?
Mon ikke der er flere, der svarer ja til det.

Jeg kan i hvert fald svare med et stort JA

Jeg har det meste af mit liv været ‘hoved menneske’ Det vil sige at hovedet tit har styret mine handlinger. Jeg er meget analytisk tænkende – jeg er super god til matematik. De naturvidenskabelige fag var en leg i skolen og gymnasiet. Jeg synes, at det var sjovt at løse ligninger og jeg nyder stadig tankesport.

Trods alle forventninger gik jeg ikke den videnskabelige vej. Tilbage i 1997 begyndte jeg på en uddannelse som voksenunderviser i billedkunst og formgivning. For jeg havde også en kreative side jeg gerne ville udfolde.

Selvom jeg ikke længere arbejdede med tal – som jo er essensen af analyse og logik – så var min tilgang til verden dog stadig analytisk.

Jeg tænkte mig frem til mine beslutninger. Hvilken uddannelse skulle jeg vælge, hvor skulle jeg bo, hvilket emne skulle jeg vælge i en opgave, var dette arbejde det rette for mig, var dette billigt eller dyrt? Helt automatisk valgte jeg den analytiske vej – hvilke fordele og ulemper var der i situationen?

Selvfølgelig har jeg i gennem livet også helt ubevidst truffet valg rent intuitivt. Det gør vi alle. Jeg har bare ikke været opmærksom på det og ikke værdsat det.

Det er da meget smart at analysere sig frem til et resultat, spørger du måske?

Ja, det er det – lige så vel som det er smart, at lytte til sin intuition og træffe valget derefter.
Analyse er et rigtig godt redskab vi har, så selvfølgelig skal vi bruge det.

Analyse kan dog føre til kontrol

Når vi analyserer os frem til en beslutning, så har vi allerede i vores hjerne, vores bevidsthed også sat forventninger op. Vi er strategiske, vi tager et valg, laver en handling i håb om nogle forventede resultater. Det er sådan hjernen skaber resultater.

Det virker også efter hensigten langt de fleste gange.

Hvad så når du ikke får de resultater du håbede på? De resultater som din hjerne havde sat forventninger op til.

For lad os være ærlig – det sker!

Det er ikke altid vi kan tænke os til de bedste løsninger. For på den måde kontrollerer vi hvilke løsninger der findes.

Hvis vi derimod giver slip på kontrollen – på at vi gerne ville se det forventede resultat – så kan vi åbne for livets flow.

Vi kan være åbne for nye muligheder og nye løsninger.

Vi kan åbne op for FLOW i vores liv og i vores virksomhed

Siden jeg i 2007/2008 var ramt af depression efter længere tids stress, har jeg blandt andet arbejdet med min perfektionisme og min strategiske hjerne. Jeg indførte stille og roligt nye metoder og nye værdier. Jeg værdsætter stadig analyse, det er en væsentlig del af mig. Nu arbejder jeg bare på at skabe en balance mellem analyse, intuition og følelser.

I haven fandt jeg mig selv og vejen tilbage og naturen har lært mig så meget om livets processer. Det har lært mig om FLOW – ikke kun om arbejdsprocessen flow, også om livets flow.

FLOW giver mig nye løsninger. Flow giver mig glæde. Jeg ønsker en arbejdsdag fuld af glæde og hvor jeg finder de bedste måder til at hjælp mine kunder. Derfor er det så vigtigt for mig med flow i min virksomhed.

I dette online foredrag – webinar – vil jeg fortælle om de 7 trin jeg bruger til at integrere flow i mit liv og i min virksomhed.

Har du også lyst til mere FLOW? Eller bare nysgerrig, så tilmeld dig her ved dette link 

I webinaret kommer jeg ind på:

Hvorfor er FLOW vigtigt?

Introduktion til 2 forskellige typer flow, der begge gavner din virksomhed, så du trygt kan markedsføre dig selv og skabe den indtjening du har behov for.

Feminine og Maskuline kvaliteter

Introduktion til hvordan du skaber balance mellem de feminine og maskuline kvaliteter, som vi alle indeholder. Hvilke har du behov for at skrue op for, for at skabe mere flow?

Denne side anvender cookies til at gøre dit besøg bedre, samt til at indsamle data til statistikker. Læs mere her

Indstillingerne for cookies på denne side er sat til at ''tillade cookies'' for at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge denne side uden at ændre dine cookie instillinger eller hvis du trykker ''Accepter'' nedenunder, tillader du vores brug af cookies. Du kan altid deaktivere cookies under dine browser indstillinger.

Luk