Jeg er så glad for at have startet min virksomhed. Jeg glæder mig til at dele ud af min passion – det jeg synes er rigtig væsentligt.

Jeg er blevet spurgt flere gange, “Nåh hvordan føles det så at blive selvstændig?” og mit svar har været helt naturligt.

Jeg havde egentlig også selv regnet med, at jeg ville have sommerfugle i maven af spænding, måske uro i kroppen og frygt for om økonomien holder. Men jeg tager det med en forbløffende ro.

Jeg har tillid til at universet vil mig det godt, og på en eller anden måde udfolder det hele sig som det skal.

Jeg er sikker på, at min grounding i haven er med til at give mig roen til at gå ind i dette ukendte land. Det er derfor jeg har valgt at lave et online forløb om at finde din indre ro. Da jeg mener, at det vil gavne rigtig mange at grounde i haven.

Det er ikke ensbetydende med, at det har været en legende let oplevelse at lave denne hjemmeside og komme ud med mit budskab.

Jeg skal stadig arbejde på at alt ikke skal være perfekt, for hvis jeg ikke havde lavet en aftale med mig selv om at hjemmeside skulle i luften i denne uge, ville jeg have udskudt det. Fordi der lige kan laves lidt flere forbedringer i layoutet og flere rettelser i teksten, flere blogindlæg, flere undersider, betalingsmodul osv.

Men jeg tror på at handling i mange sammenhænge er vigtigere end perfektionisme. Ellers ville der jo ikke ske en udvikling! I stedet må jeg bare løbende forbedre hjemmesidens udseende og indhold og det vil jeg glæde mig til.

Så velkommen og kig endelig forbi snart og se om der er sket noget nyt her på Den kærlige have.

Hvis du selv går med drømme om at blive selvstændig kan du få hjælp af mig her

Denne side anvender cookies til at gøre dit besøg bedre, samt til at indsamle data til statistikker. Læs mere her

Indstillingerne for cookies på denne side er sat til at ''tillade cookies'' for at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge denne side uden at ændre dine cookie instillinger eller hvis du trykker ''Accepter'' nedenunder, tillader du vores brug af cookies. Du kan altid deaktivere cookies under dine browser indstillinger.

Luk