I går holdte jeg mit første webinar for selvstændige med noget på hjerte: Skab et stærkt fundament for din virksomhed. Det gik rigtig godt og jeg er dybt taknemmelig for de fine tilbagemeldinger.

Så hvis du er selvstændig eller drømmer om at blive det, vil jeg anbefale dig at du tænder et par stearinlys, laver en kop te/kaffe og finder notesbogen frem – gerne også farveblyanter, så du kan skrive/tegne noter undervejs – og så prioriterer du en time på dig selv og ser webinaret.

Luk facebook, e-mail og hvad du ellers har kørende af forstyrrende elementer i baggrund og lad være med at multitaske imens.

Jeg har undladt de indledende 10 min af hvor jeg og deltagerne chatter om lyd og billedkvalitet, det gør dog også at spørgsmålene i slutningen af webinaret ikke fremgår i videoen. Så derfor har jeg her samlet relevante spørgsmål og hvad jeg selv også er kommet i tanke om efterfølgende

Hvad er et webinar?

Et webinar er et foredrag, du kan se hjemmefra på din egen computer, tablet eller telefon. Det kræver at du har internet. Alt efter hvilket program foredragsholderen bruger, så kan det være at du skal downloade et program eller en app.
Jeg bruger et program hvor du ikke skal downloade noget.
Du tilmelder dig med dit navn og e-mailadresse via et link du får af foredragsholderen. Webinaret vil blive holdt på et bestemt tidspunkt. Når man deltager live vil man ofte have mulighed for at stille spørgsmål via en chat funktion.
Selve webinaret kan være et webkamera af foredragsholderen, det kan være en powerpoint præsentation, det kan være billeder, video eller en kombination af det hele. Ofte vil man efterfølgende få en videooptagelse af webinaret tilsendt pr. e-mail.

Du kan se optagelsen af mit webinar ved at klikke her

Hvor lang tid kræver det at man bruger på Naturens vej til succes om måneden?

Det vil variere hen over året hvilke typer opgaver det er, og hvordan opgaverne vil virke på dig, om det tager dig kort eller lang tid at lave dem.

Jeg vil anbefale, at du sætter et fast tidsrum af om ugen. Det kan være en formiddag, eftermiddag eller aften og bruger ca 2 timer til at lytte til lydfiler eller se videoer og lave øvelserne.

Derudover kan der være forskellige nye rutiner jeg vil anbefale dig. Det kan for eksempel være daglige skriveøvelser eller at lytte til en særlig meditation hver aften i 20 min inden du går i seng.

Hvordan virker det støttende netværk?

For at udvikle dig og din virksomhed er det utrolig vigtigt at være med i et støttende netværk. Du har sikkert hørt ordsproget at ‘du bliver gennemsnittet af de fem mennesker du tilbringer mest tid sammen med’ Det er der meget rigtig i. Det er lettere at vokse når du er omgivet af inspirerende mennesker med samme drive og motivation som dig selv. Nogen som ser og spejler dit potentiale.

På Facebook vil vi have en lukket facebookgruppe kun for deltagere i Naturens vej til succes.

Måske er du allerede medlem af flere inspirerende grupper på Facebook, nogle med hundredvis måske tusindvis af medlemmer.
Forskellen og fordelen ved en mindre lukket gruppe er, at der opstår en fortrolighed mellem medlemmerne, så du trygt kan dele dine udfordringer. Desuden er jeg tilstede i gruppen og sørger for at det er synligt og let at dirigere sig frem i de forskellige opslag.

Der vil være retningslinjer for hvordan vi kommunikerer med hinanden i gruppen.

I facebookgruppen deler vi spørgsmål, refleksioner og løsninger på månedens opgaver. Vi deler de sejre og udfordringer vi har med vores virksomhed.

Det kan både være mentale, praktiske og tekniske udfordringer.

Målet med dette forløb er at skabe et stærkt mentalt fundament, som du trygt kan drive din virksomhed fra.
Selvfølgelig vil jeg også svare og give forslag til dine tekniske udfordringer – det gør jeg allerede i flere grupper på facebook og vil i det nye år koncentrere min indsats om gruppen her.

Hvis du af princip har valgt ikke at være på facebook, har du selvfølgelig ikke mulighed for at få denne ekstra sparring. Jeg vil dog gerne tilbyde, at du hver måned kan maile mig en mail med udfordringer og spørgsmål, som jeg på dine vegne kan slå op i facebookgruppen og maile dig den samlede tilbagemelding nogle dage efter.

Det kan også tænkes at jeg i løbet af året inviterer til en Live dag i min have, da det også er dejligt at kunne se hinanden og give hinanden et kram. Jeg har ikke skrevet det på programmet, da jeg først vil se hvordan året udvikler sig og følge min intuition om hvad der er bedst.

Hvordan fungerer sådan et online forløb?

Forestil dig et aftenskole hold, hvor du bare ikke behøver at bevæge dig ud i kulden og gennem trafikken. Du har adgang til alt materialet online på det tidspunkt det passer dig.

Du modtager en kode til et login på en hjemmeside. Der vil være en brugervenlig brugerflade hvor du let kan finde materialet for de forskellige årstider i takt med at det bliver lagt op. Der vil være en fane for meditationer, så du let kan genfinde dem. Der vil også være en fane med bonusmoduler.
Her vil også være link til mine anbefalinger inden for både personlig- og forretningsudvikling. Det kan være inspirerende folk, jeg synes det er værd at følge og det er en liste over alle de computerprogrammer og services jeg bruger i min virksomhed.

Du kan se og lytte direkte til materialet på hjemmesiden. Du kan også downloade materialet til din pc eller mobil, så du har det med dig offline.

webinar om online forløb i balance mellem feminine værdier og maskuline værdier

Noget af det jeg ikke fik sagt på webinaret er hvor meget jeg selv glæder mig til at deltage i forløbet.

Jeg glæder mig til at skabe den platform, jeg de seneste år selv har ønsket mig at stå op til hver morgen. Med let tilgængeligt materiale der kan hjælpe mig med at fastholde min kurs mod min vision om en kærligere og grønnere verden.

Hvis du er nysgerrig for at læse mere om Naturens vej til succes kan du gøre det her

I denne weekend er der en særlig rabat, som du kun kan se her

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til mig  og vi kan også arrangere en uforpligtende 20 min telefonsamtale, hvis du er i tvivl om forløbet er noget for dig.

Du kan jo altid starte med at bruge en time på se webinaret her. (du skal skrive dit navn og e-mail og vil få adgang med det samme)

Denne side anvender cookies til at gøre dit besøg bedre, samt til at indsamle data til statistikker. Læs mere her

Indstillingerne for cookies på denne side er sat til at ''tillade cookies'' for at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge denne side uden at ændre dine cookie instillinger eller hvis du trykker ''Accepter'' nedenunder, tillader du vores brug af cookies. Du kan altid deaktivere cookies under dine browser indstillinger.

Luk