Wauw! Har lige lyttet til et vidunderligt seminar om feminin power.

Om kvinder, om bedstemødrenes viden, om at forandre verden.

Om at vi kvinder har en holistisk tilgang til livet og vores omverden. At det ikke er nok bare at gøre det godt for os selv, men at vi også tager ansvar for resten af verden.

Om at give nye ideer liv.

Om at skinne også de steder, hvor det ikke er lige let og trygt at skinne.

Intuitive tegninger kan nå din sjæls dybde

Jeg havde fundet min store kalender og notesbog frem og troede, at jeg kunne høre seminariet som baggrundslyd mens jeg lavede lidt notater om mine forskellige projekter.

Jeg kunne hurtigt høre, at jeg måtte slippe planlægningen / min maskuline tænkning og give seminariet min fulde opmærksomhed.

Når jeg lytter til podcast, så tegner jeg ofte intuitivt.

Ved at tegne og skrive stikord får jeg en ekstra dimension i forhold til den nye viden jeg hører. Jeg får adgang til min intuition, min indre stemme. Jeg fordøjer det jeg hører på et dybere plan.

opnå større selvkærlighed med feminin power

Lyt til online seminar med powerfulde kvinder

Her kan du lytte til seminariet, som er i anledningen af kvindernes internationale dag.

Dr. Jean Houston, Marianne Williamson og Claire Zammit er alle 3 fantastiske inspirerende kvinder. Sidstnævnte har jeg haft fornøjelsen af at have som mentor sidste år.

Jeg vil her på bloggen skrive meget mere om Feminin power, lige nu vil jeg passe min forkølelse og gå tidligt i seng.

brug feminin power til at skinne med dit lys

Min vision: Et grønt, tolerant og kreativt samfund

Sidst i seminariet instruerer Claire Zammit en øvelse i at visualisere den verden, som du vil skabe.
Jeg ser en verden hvor…

Jeg ser for mig byer fulde af blomster og planter langs vejene. Folk er aktive i både for- og baghave. Snakken går over hækken. Bierne summer og fuglene har masser af steder at finde ly og føde. Af jorden høstes sunde friske grønsager. Ikke kun private haver sprudler af liv. Det gør også de offentlige grønne områder, så alle har muligheden for at få fingrene i jorden.
Folk har balance mellem arbejdsliv, familieliv og deres passion. Tid, samvær og nærvær prioriteres højere end nye ting til hjemmet.
Vi tager aktiv del i samfundet. Vi er hjælpsomme, iderige og finder på nye grønne løsninger. Vi bruger ikke flere af naturens ressourcer, end vi selv også tilfører hvert år. Vi er flittige til at genbruge. Vi er tolerante over for forskellige måder at leve på

Hvad er din vision?

Hvis du er blevet inspireret til at forvandre verden, så finder du 10 gode måder her

Denne side anvender cookies til at gøre dit besøg bedre, samt til at indsamle data til statistikker. Læs mere her

Indstillingerne for cookies på denne side er sat til at ''tillade cookies'' for at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at fortsætte med at bruge denne side uden at ændre dine cookie instillinger eller hvis du trykker ''Accepter'' nedenunder, tillader du vores brug af cookies. Du kan altid deaktivere cookies under dine browser indstillinger.

Luk